154: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: srn:154
c (bot Menambah: fy:154; kosmetik perubahan)
c (bot Menambah: srn:154)
[[sq:154]]
[[sr:154]]
[[srn:154]]
[[su:154]]
[[sv:154]]
1.571

besutan