Basa Sundha: Béda antara owahan

21 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: hr:Sundski jezik
c (bot Menambah: an:Idioma sundanés)
c (bot Menambah: hr:Sundski jezik)
[[fi:Sundan kieli]]
[[fr:Sundanais (langue)]]
[[hr:Sundski jezik]]
[[id:Bahasa Sunda]]
[[it:Lingua sondanese]]
40.143

besutan