Organel: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: nn:Organell
c (+link)
c (bot Menambah: nn:Organell)
[[ms:Organel]]
[[nl:Organel]]
[[nn:Organell]]
[[no:Organelle]]
[[oc:Organet]]
40.143

besutan