Kajèn, Pekalongan: Béda antara owahan

307 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
+
c (→‎Desa-Desa: typo)
(+)
|style="font-size: 90%;"|---
|-
|style="color:#ffffff; background-color:#ffdead;"|'''<span style="color: black;">[[PendudukPedunung]]</span>'''
|-
|style="font-size: 90%;"|---66.294 jiwa
|-
|style="color:#ffffff; background-color:#ffdead;"|'''<span style="color: black;">[[Desa]]/[[Kelurahan]]</span>'''
|-
|style="font-size: 90%;"| ---/---25 <br>
|-
|}
 
'''Kecamatan Kajen''' iku salah siji [[kecamatan]] ing [[kabupaten]] Pekalongan. [[Jawa Tengah]], [[Indonesia]]. Kutha kecamatan Kajen iki minangka ibukutha [[Kabupatèn Pekalongan]]. Kantor kecamatan dumunung ing Jl. Diponegoro 469 Kajen.
 
Kecamatan iki wewatesan :
{{Wates LKKW
|lor=---
|kidul=---
|kulon=---
|wétan=---
}}
 
== Desa-Desa ==
{{col-css3-end}}
 
==Pranala jaba==
* [http://www.pekalongankab.go.id/ Situs web resmi Kabupatèn Pekalongan]
 
{{kecamatan-stub}}
78.625

besutan