Patèn: Béda antara owahan

6 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
Ukara ingkang dipun pungkasi mawi paten/pangkon, ateges ukara kalawau sampun purna, sampun dumugi pada (titik). Salajengipun utawi sasampunipun arupi ukara enggal. Saupami ukara: "dipun jagi supados aman". Panulisan "aman" puniko, sasampunipun n (=n) lajeng dipun pejahi mawi paten/pangkon, awit ukara sampun dumugi pada (titik).
 
Nanging manawi ukara puniko dereng ngantos pada, pramila anggenipun mejahi inggih ngangge aksaranipun piyambak, nanging aksara salajengipun kedah aksara ingkang ngemu paten ingkang kagambar wonten ing daftar PASANGAN AKSARA ngandap puniko(gambar ing kotak).
Saupami ukra kalawauukara "dipun jagi supados aman" kalawau, ukaramila "supados" ingkang mejahi s =sa, boten dipun pangku awit ukara derenghdereng purna, pramila "supados", aksara s ingkang pungkasan tetep katulis sa, salajengipun aksara a=ha saking "aman" kedah katulis ha ingkang mawi paten (kagambar iang kotak pasangan aksara pernah nginggil kiwa).
Kiriman Pak Dar-STM Strada.
Naraguna anonim