Yamoussoukro: Béda antara owahan

19 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: nah:Yamusukro; kosmetik perubahan
c (bot Menambah: ug:يامۇسسۇكرو)
c (bot Menambah: nah:Yamusukro; kosmetik perubahan)
'''Yammoussoukro''' kuwi minangka [[ibu kutha]] sekaligus [[kutha]] paling gedhé ka-papat ing [[Panté Gadhing]]. Pedunungé ana 200.000 jiwa ([[2004]]).
[[ImageGambar:Yakro Basilique.jpg|thumb|300px|right|La Basilique Notre-Dame de la Paix]]
 
 
[[lt:Jamusukras]]
[[mk:Јамусукро]]
[[nah:Yamusukro]]
[[nl:Yamoussoukro]]
[[nn:Yamoussoukro]]
39.468

besutan