Ireng: Béda antara owahan

5 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: gan:烏; kosmetik perubahan
c (bot Menambah: lv:Melnā krāsa)
c (bot Menambah: gan:烏; kosmetik perubahan)
== Koordinat werna ==
'''[[Hex triplet]]''' = #000000 atau #000
'''[[RGB]]''' (r, g, b) = (0, 0, 0)
 
== Deleng uga ==
[[fr:Noir]]
[[fur:Neri]]
[[gan:烏]]
[[gl:Negro (cor)]]
[[gn:Hũ]]
38.264

besutan