Pambuluh balik: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: ur:ورید
c (+an)
c (bot Menambah: ur:ورید)
[[tr:Toplardamar]]
[[uk:Вена]]
[[ur:ورید]]
[[vi:Tĩnh mạch]]
[[zh:静脉]]
40.143

besutan