Cahya: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: lb:Liicht; kosmetik perubahan
(+)
c (bot Menambah: lb:Liicht; kosmetik perubahan)
[[ImageGambar:Prism rainbow schema.png|thumb|Bagan spektum werna cahya sing disebaraké déning prisma kaca]]
'''Cahya''' arupa sajinis energi wewangun gelombang èlèkromagnetik sing bisa dideleng nganggo [[mata]]. Cahya uga arupa dhasar ukuran meter: 1 meter iku let sing diliwati cahya ngliwati vakum ing 1/299,792,458 detik. Kacepetan cahya iku 299,792,458 meter per detik.
 
[[ku:Ruhnahî (fîzîk)]]
[[la:Lux]]
[[lb:Liicht]]
[[li:Lèch]]
[[lmo:Lüs]]
40.192

besutan