Bandungan, Semarang: Béda antara owahan

9 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
typo
(anyar)
 
(typo)
{{kecamatan
|namajeneng=Bandungan
|dati2=Kabupaten
|peta=
|namajeneng dati2=Semarang
|luasjembar=- km²
|penduduk=-
|kelurahan=-
|namajeneng camat=-
|kepadatankapadhetan=- jiwa/km²
|provinsi=Jawa Tengah
}}
78.625

besutan