The Star-Spangled Banner: Béda antara owahan

39 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: tl:The Star-Spangled Banner; kosmetik perubahan
c (bot Mengubah: zh:星条旗 (美国国歌))
c (bot Menambah: tl:The Star-Spangled Banner; kosmetik perubahan)
[[ImageGambar:100010509.ogg|thumb|]]
 
'''''The Star-Spangled Banner''''' iku [[lagu kabangsan]]é negara [[Amerika Sarékat]]. Liriké ditulis ing taun [[1814]] déning sawijining [[pengacara]] sing umuré 35 taun, Francis Scott Key.
Lagu iki didadèkaké lagu kabangsan minangka resmi miturut résolusi [[Kongres AS|Kongres]] ing [[3 Maret]] [[1931]].
 
== Lirik basa Inggris lan alih basa ==
{| class="wikitable"
|-
|}
 
== Uga delengen ==
*[[Daftar lagu kabangsan]]
 
== Pranala jaba ==
* [http://www.seaborne-intl.com/sounds/midi/UNITED-S.MP3 File Audio MP3 Star Spangled Banner]
 
[[kategoriKategori:Amérika Sarékat]]
[[kategoriKategori:Lagu kabangsan]]
 
[[ar:العلم ذو النجوم المتلألئة]]
[[ta:த ஸ்டார்-ஸ்பாங்கிள்ட் பானர்]]
[[th:เดอะสตาร์สแปงเกิลด์แบนเนอร์]]
[[tl:The Star-Spangled Banner]]
[[tr:ABD Ulusal Marşı]]
[[uk:Гімн США]]
40.547

besutan