Paus Gregorius XIII: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: fa:گرگوری سیزدهم; kosmetik perubahan
c (bot Menambah: fa:گرگوری سیزدهم; kosmetik perubahan)
[[ImageGambar:Pope Gregory XIII.jpg|thumb|Paus Gregorius XIII.]]
 
[[Paus Gregorius XIII]] punika, ngasta jabatan Paus [[greja|Gréja]] [[Katulik]] [[Roma]] antawis taun ([[1572]]-[[1585]]).
 
Panjenenganipun asma aslinipun Ugo Buoncompagno ([[7 Januari]] [[1502]] – [[10 April]] [[1585]]). Panjenenganipun misuwur amargi netepaken [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]], inggih punika [[kalendher Julian|Kalèndher Julian]] ingkang sampun dipunsampurnakaken ing taun [[1582]].
 
{{Paus|
Pendahulu= [[ Paus Pius V]]|
Penerus= [[ Paus Sixtus V]]}}
 
[[categoryKategori:Paus]]
 
[[af:Pous Gregorius XIII]]
39.156

besutan