1808: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: war:1808
c (bot Menambah: bcl:1808)
c (bot Menambah: war:1808)
[[vo:1808]]
[[wa:1808]]
[[war:1808]]
[[zh:1808年]]
[[zh-min-nan:1808 nî]]
11.667

besutan