1814: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: war:1814
c (bot Menambah: bcl:1814)
c (bot Menambah: war:1814)
[[vo:1814]]
[[wa:1814]]
[[war:1814]]
[[zh:1814年]]
[[zh-min-nan:1814 nî]]
11.667

besutan