1835: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: war:1835
c (bot Menambah: bcl:1835)
c (bot Menambah: war:1835)
[[vo:1835]]
[[wa:1835]]
[[war:1835]]
[[zh:1835年]]
[[zh-min-nan:1835 nî]]
11.667

besutan