1867: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: war:1867
c (bot Menambah: bcl:1867)
c (bot Menambah: war:1867)
[[vo:1867]]
[[wa:1867]]
[[war:1867]]
[[zh:1867年]]
[[zh-min-nan:1867 nî]]
11.667

besutan