1526: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: war:1526
c (bot Menambah: bcl:1526)
c (bot Menambah: war:1526)
[[vec:1526]]
[[vo:1526]]
[[war:1526]]
[[zh:1526年]]
[[zh-yue:1526年]]
11.667

besutan