1528: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: war:1528
c (bot Menambah: bcl:1528)
c (bot Menambah: war:1528)
[[vls:1528]]
[[vo:1528]]
[[war:1528]]
[[zh:1528年]]
[[zh-yue:1528年]]
11.667

besutan