1546: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: war:1546
c (bot Menambah: bcl:1546)
c (bot Menambah: war:1546)
[[vec:1546]]
[[vo:1546]]
[[war:1546]]
[[zh:1546年]]
[[zh-yue:1546年]]
11.667

besutan