's-Hertogenbosch: Béda antara owahan

54 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: he:דן בוס, war:'s-Hertogenbosch; kosmetik perubahan
c (bot Menambah: he:דן בוס, war:'s-Hertogenbosch; kosmetik perubahan)
{|
|-
|align="center" width="140px"|[[ImageGambar:Flag of Hertogenbosch.png|120px]]
|align="center" width="140px"|[[ImageGambar:Hertoge3-1-.jpg|120px]]
|-
|align="center" width="140px"|<small>Gendéra {{PAGENAME}}</small>
|}
|-
|align=center colspan=2| <br />[[ImageGambar:LocatieS-Hertogenbosch.png|240px]]<br /><br /><center>{{PAGENAME}} ing Walanda</center><br />
|-
! colspan="2" | Katrangan cekak
 
 
''''s-Hertogenbosch''' utawa '''Den Bosch''' iku sawijining <i>''[[gemeente]]</i>'' ing [[provinsi]] [[Brabant Lor]], [[Walanda]]. Tlatah iki ibukutha provinsi Brabant Lor.
 
 
== Latar wuri ==
Provinsi Brabant Lor sing papané ana ing kidulé Walanda iku salah sijining saka 12 provinsi Walanda lan salah siji sing gedhé ambané wilayahé. Provinsi iki ing taun 2008 dipérang dadi 68 ''gemeente''. Ing Walanda ''gemeente'' iku pérangan administratif sangisoring provinsi. Dadi provinsi iku antara negara lan ''gemeente''.
 
[[fr:Bois-le-Duc]]
[[gl:'s-Hertogenbosch]]
[[he:דן בוס]]
[[id:Den Bosch]]
[[it:'s-Hertogenbosch]]
[[vi:'s-Hertogenbosch]]
[[vo:'s-Hertogenbosch]]
[[war:'s-Hertogenbosch]]
[[zh:斯海尔托亨博斯]]
40.183

besutan