101: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: war:101
c (bot Menambah: ty:101; kosmetik perubahan)
c (bot Menambah: war:101)
[[vec:101]]
[[vo:101]]
[[war:101]]
[[zh:101年]]
38.419

besutan