1189: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: war:1189
c (bot Menambah: tk:1189)
c (bot Menambah: war:1189)
[[vec:1189]]
[[vo:1189]]
[[war:1189]]
[[zh:1189年]]
[[zh-yue:1189年]]
11.667

besutan