1190: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: war:1190
c (bot Menambah: arz:1190)
c (bot Menambah: war:1190)
[[vec:1190]]
[[vo:1190]]
[[war:1190]]
[[zea:1190]]
[[zh:1190年]]
11.667

besutan