1193: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: war:1193
c (bot Menambah: tk:1193)
c (bot Menambah: war:1193)
[[vec:1193]]
[[vo:1193]]
[[war:1193]]
[[zh:1193年]]
[[zh-yue:1193年]]
11.667

besutan