1101: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: war:1101
c (bot Menambah: gv:1101)
c (bot Menambah: war:1101)
[[vec:1101]]
[[vo:1101]]
[[war:1101]]
[[zh:1101年]]
[[zh-yue:1101年]]
11.667

besutan