1003: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: war:1003
c (bot Menambah: tk:1003)
c (bot Menambah: war:1003)
[[vec:1003]]
[[vo:1003]]
[[war:1003]]
[[zh:1003年]]
[[zh-yue:1003年]]
11.667

besutan