1008: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: war:1008
c (bot Menambah: tk:1008)
c (bot Menambah: war:1008)
[[vo:1008]]
[[wa:1008]]
[[war:1008]]
[[zh:1008年]]
[[zh-yue:1008年]]
11.667

besutan