1011: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: war:1011
c (bot Menambah: tk:1011)
c (bot Menambah: war:1011)
[[vec:1011]]
[[vo:1011]]
[[war:1011]]
[[zh:1011年]]
[[zh-yue:1011年]]
11.667

besutan