1013: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: war:1013
c (bot Menambah: tk:1013)
c (bot Menambah: war:1013)
[[vec:1013]]
[[vo:1013]]
[[war:1013]]
[[zh:1013年]]
[[zh-yue:1013年]]
11.667

besutan