1015: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: war:1015
c (bot Menambah: tk:1015)
c (bot Menambah: war:1015)
[[vec:1015]]
[[vo:1015]]
[[war:1015]]
[[zh:1015年]]
[[zh-yue:1015年]]
11.667

besutan