1016: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: war:1016
c (bot Menambah: tk:1016)
c (bot Menambah: war:1016)
[[vec:1016]]
[[vo:1016]]
[[war:1016]]
[[zh:1016年]]
[[zh-yue:1016年]]
11.667

besutan