1032: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: war:1032
c (bot Menambah: tk:1032)
c (bot Menambah: war:1032)
[[vec:1032]]
[[vo:1032]]
[[war:1032]]
[[zh:1032年]]
[[zh-yue:1032年]]
11.667

besutan