1074: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: war:1074
c (bot Menambah: tk:1074)
c (bot Menambah: war:1074)
[[vec:1074]]
[[vo:1074]]
[[war:1074]]
[[zh:1074年]]
[[zh-yue:1074年]]
11.667

besutan