1089: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: war:1089
c (bot Menambah: tk:1089)
c (bot Menambah: war:1089)
[[vec:1089]]
[[vo:1089]]
[[war:1089]]
[[zh:1089年]]
[[zh-yue:1089年]]
40.143

besutan