1082: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: war:1082
c (bot Menambah: tk:1082)
c (bot Menambah: war:1082)
[[vec:1082]]
[[vo:1082]]
[[war:1082]]
[[zea:1082]]
[[zh:1082年]]
40.143

besutan