1867: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: mhr
c (bot Menambah: war:1867)
c (bot Menambah: mhr)
[[lv:1867]]
[[map-bms:1867]]
[[mhr:1867]]
[[mi:1867]]
[[mk:1867]]
2.462

besutan