1894: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: mhr
c (bot Menambah: war:1894)
c (bot Menambah: mhr)
[[lv:1894]]
[[map-bms:1894]]
[[mhr:1894]]
[[mi:1894]]
[[mk:1894]]
2.462

besutan