1999: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: mhr
c (bot Menambah: war:1999)
c (bot Menambah: mhr)
[[lv:1999]]
[[map-bms:1999]]
[[mhr:1999]]
[[mi:1999]]
[[mk:1999]]
2.462

besutan