1835: Béda antara owahan

18 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: myv:1835 ие
c (bot Menambah: war:1835)
c (bot Menambah: myv:1835 ие)
[[mr:इ.स. १८३५]]
[[ms:1835]]
[[myv:1835 ие]]
[[nah:1835]]
[[nap:1835]]
40.143

besutan