2008: Béda antara owahan

24 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: udm:2008 ар; kosmetik perubahan
c (bot Menambah: myv:2008 ие)
c (bot Menambah: udm:2008 ар; kosmetik perubahan)
 
 
== Prastawa ==
* [[Agustus]] - [[Olimpiade]] ing Beijing, Cina
 
== Kelairan ==
*
 
== Seda ==
* [[27 Januari]] - Mantan présidèn [[Indonésia]] [[Soeharto]]
 
[[tr:2008]]
[[tt:2008]]
[[udm:2008 ар]]
[[uk:2008]]
[[ur:2008ء]]
39.414

besutan