Gadolinium: Béda antara owahan

24 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: ug:گادولنىي
c (bot Menambah: ug:گادولنىي)
[[th:แกโดลิเนียม]]
[[tr:Gadolinyum]]
[[ug:گادولنىي]]
[[uk:Гадоліній]]
[[ur:گیڈولنیئم]]
40.143

besutan