Czeladź: Béda antara owahan

80 bèt wis ditambahake ,  15 taun kepungkur
c
Bot: Menambah: de, en, fr, nl, ro
c (Robot: Automated text replacement %s)
c (Bot: Menambah: de, en, fr, nl, ro)
[[Kategori:Kutha ing Polandia]]
 
[[de:Czeladź]]
[[en:Czeladź]]
[[fr:Czeladź]]
[[nl:Czeladź]]
[[pl:Czeladź]]
[[ro:Czeladź]]
2.096

besutan