Prometium: Béda antara owahan

14 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: ug:جۈي
c (bot Menambah: ug:جۈي)
[[th:โพรมีเทียม]]
[[tr:Prometyum]]
[[ug:جۈي]]
[[uk:Прометій]]
[[ur:Promethium]]
40.143

besutan