Bendungan Aswan: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  12 taun kepungkur
c
Bendhungan Aswan dipun-alihaken menyang Bendungan Aswan: pasang aksara
(a)
 
c (Bendhungan Aswan dipun-alihaken menyang Bendungan Aswan: pasang aksara)
78.625

besutan