Iława: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Robot: Automated text replacement %s)
| [[Provinsi ing Polandia|Provinsi]]: || [[provinsi Warmia-Masuria]]
|- style="background: #ffffff;"
| Jembar: || ...21,88 [[kilometer persegi|km²]]
|- style="background: #ffffff;"
| [[Pedunung]]: || ... jiwa
Naraguna anonim