Iława: Béda antara owahan

19 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
| Alamat<br />balé kutha: || ...<br />... {{PAGENAME}}
|- style="background: #ffffff;"
| Situs wèb resmi: |http://www.ilawa.pl|
|-
! colspan="2" | Politik
Naraguna anonim