Waalwijk: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: pt:Waalwijk
c (bot Menambah: ru:Валвейк; kosmetik perubahan)
c (bot Menambah: pt:Waalwijk)
[[nl:Waalwijk]]
[[pl:Waalwijk]]
[[pt:Waalwijk]]
[[ro:Waalwijk]]
[[ru:Валвейк]]
1.402

besutan