Kilogram: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: war:Newton
c (bot Menambah: war:Kilo)
c (bot Menambah: war:Newton)
[[uz:Kilogramm]]
[[vi:Kilôgam]]
[[war:KiloNewton]]
[[yi:קילאגראם]]
[[zh:千克]]
826

besutan