Kutha Majakerta: Béda antara owahan

17 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: af:Mojokerto
c (bot Mengubah: fr:Mojokerto (département))
c (bot Menambah: af:Mojokerto)
[[Category:Daftar Daerah Tingkat II]] [[Category:Jawa Wétan]]
 
[[af:Mojokerto]]
[[en:Mojokerto]]
[[fr:Mojokerto (département)]]
70.202

besutan