25 Juli: Béda antara owahan

229 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
+
(+)
 
==Kadadosan Wigati==
*'''[[306]]''' - [[Konstantinus I]] mratèlakaken dados [[Kekaisaran Romawi|Kaisar Romawi]].
*'''[[1907]]''' - [[Korea]] dados protektorat [[Jepang]].
 
 
==Wiyosan==
*'''[[1978]]''' - Louise Brown, "[[bayi tabung]]" ingkang sepindhah, lair.
 
 
==Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani==
{{commonscat|25 July}}
:[[124 Juli]] – [[225 Juli]] – [[326 Juli]]
*[[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]
 
78.624

besutan